Hostwinds Tutorials
Zoekresultaten voor:
Inhoudsopgave
Trefwoorden: WordPress
Voor WordPress-installaties zijn er slechts twee primaire componenten waar u toegang nodig hebt om de installatie handmatig te migreren naar een nieuwe host: de bestanden en de database.
Een van de gemakkelijkste methoden om uw bestanden te migreren van uw oude host naar een nieuwe zou zijn om de bestanden te downloaden met behulp van FTP naar uw lokale computer en vervolgens naar de nieuwe host te uploaden.
Eerste: Verkrijg of creëer FTP- of SFTP-inloggegevens voor uw oude host.
Als je oude host cPanel als controlepaneel heeft, kan dat maak FTP-accounts vanuit het cPanel.
Als je oude host je SSH-toegang biedt, kan dat gebruik uw SSH-inloggegevens voor SFTP.
Tweede: Maak verbinding met een FTP-client zoals Filezilla.
Mogelijk wilt u een verborgen bestanden inschakelen om ervoor te zorgen dat u alles downloadt.
In Filezilla kun je selecteren Server -> Forceer het tonen van verborgen bestanden om dat mogelijk te maken.
Je kunt onze Filezilla-installatiehandleiding vinden hier.
Derde: Download de bestanden van uw website van de oude host naar een map op uw lokale computer.
Idealiter moet u een nieuwe map op uw computer maken om de bestanden te houden terwijl u migreert.
Vierde: Open een nieuw venster / verbinding in uw FTP-client naar uw nieuwe host.
Als u een FTP-account moet aanmaken, kan dat maak een FTP-account aan in je cPanel of relevant bedieningspaneel; of creëren één rechtstreeks op de server Als u op uw eigen server host (d.w.z. VPS of Dedicated Server).
Zorg ervoor dat uw FTP-account toegang heeft tot de public_html-directory of root-directory voor uw domein op de server.
Vijfde: Upload uw inhoud naar de nieuwe host.
U wilt het uploaden naar de hoofdmap van uw domein.
Als het domein het hoofddomein van de nieuwe host is, is dat uw public_html-directory.
Als WordPress-winkels is de overgrote meerderheid van uw gegevens (berichten, gebruikersgegevens, enz.) In de database, het kopiëren van de database de meest cruciale stap om al uw gegevens goed te laten migreren.
Eerste: Exporteer de database van uw oude host.
Als uw oude host phpMyAdmin beschikbaar heeft als interface voor databasebeheer, kunt u dat databases exporteren via phpMyAdmin.
Het zal u vragen om de export op te slaan als een .SQL-bestand naar uw lokale computer, die u moet opslaan op uw lokale computer, idealiter voor dezelfde of een vergelijkbare map naar de u die u hebt gemaakt voor het migreren van de bestanden van de site.
Anders, als u SSH-toegang tot de server hebt, kunt u exporteer de database met mysqldump. Sla de export op als een .sql-bestand en kopieer het bestand vervolgens met FTP of SFTP naar uw lokale computer.
Tweede: Maak een nieuwe database en databasegebruiker op de nieuwe host.
Jij kan maak een database en databasegebruiker via uw CPANEL of relevant Configuratiescherm. Anders kunt u MySQL-databases en -gebruikers beheren via de terminal op uw eigen server (d.w.z. VPS of Dedicated Server).
Zorg ervoor dat uw databasegebruiker heeft volledige machtigingen voor de database.
Indien mogelijk kunt u proberen de database en gebruiker dezelfde naam te geven als op de oude host.
Noteer de databasenaam, gebruikersnaam en gebruikerswachtwoord, aangezien u ze later wellicht nodig heeft om de WordPress-configuratie bij te werken.
Derde: Importeer de database naar de nieuwe host.
Als uw nieuwe host phpMyAdmin biedt als interface voor databasebeheer, kunt u dat importeer databases via phpMyAdmin.
Anders, als u de server via SSH bestuurt, kunt u het .SQL-bestand uploaden naar uw server met behulp van FTP of SFTP en de database importeren met MySqldump.
Het is niet altijd, maar het is soms nodig om uw WordPress Configuration-bestand bij te werken met bijgewerkte gegevens om verbinding te maken met de database.
Als u een 'foutverbinding maakt met de database'-fout op uw WordPress-installatie, of deze in plaats daarvan wordt ingeschakeld met een WordPress-instellingspagina, moet u dit deel van de migratie dubbel controleren om te controleren of uw WordPress-installatie verbinding maakt met de juiste database.
Het WordPress-configuratiebestand wordt WP-Config.php genoemd en bevindt zich aan de root van de map die u de bestanden van uw site hebt geüpload.
Bewerk het bestand met uw Bestandsbeheer van het bedieningspaneel, of met behulp van een terminal gebaseerde editor, dan in het bestand (meestal bij de bovenkant van het bestand) zijn vier 'definiëren ()' verklaringen die de belangrijke database-aansluitdetails verklaren:
define( 'DB_NAME', 'database_name' );
define( 'DB_USER', 'database_username' );
define( 'DB_PASSWORD', 'user_password' );
define( 'DB_HOST', 'database_host' );
Dit is waar u de database-naam, gebruikersnaam en gebruikerswachtwoord invoert die u in stap 2 hebt ingesteld van het migreren van de database.
U voert die waarden in de tweede reeks aanhalingstekens van elke regel in.
Voorbeeld: definiëren ('db_name', 'mydatabasename');
De DB_HOST-definitie geeft vervolgens het serveradres op waar de database wordt gehost.
Aangezien dit op dezelfde server staat, kunt u het gewoon instellen als 'localhost' als het dat al is ingesteld.
Hoewel deze gids is voor informatie over het migreren van een WordPress-installatie, zijn er ook gereedschappen van derden en plug-ins die beschikbaar zijn voor gebruik om een installatie aan of van een andere gastheer te klonen, waardoor de processen een beetje eenvoudiger worden.
Hostwinds bieden ook migratiehulp aan hosts bij ons zonder extra kosten.Als u de hulp van onze technici met het migreren van uw site wilt, is alles wat nodig is ticket voor technische ondersteuning Met toegangsgegevens naar uw oude host of laat het ons weten waar we een back-up van uw gegevens kunnen vinden.
Geschreven door David Hamilton / oktober 21, 2019